Mijn winkelwagen

U heeft niets in uw winkelmandje

Mijn winkelwagen

U heeft niets in uw winkelmandje

 

Ballarini Professionale stalen koekenpan Lyonaise Ø24cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Specificaties:

• diameter 24cm (gemeten aan bovenzijde)
• 5 cm hoog
• 2.5 mm dik staal
• geschikt voor ultra intensief gebruik
• niet vaatwasmachine bestendig
• geklonken stalen handvat geschikt voor de oven
• geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie.

Vrij van PFOA, PTFE, zware metalen en nikkel.

Uit voorraad leverbaar en géén verzendkosten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

Ballarini Professionale stalen koekenpan Lyonaise Ø24cm

 
 

Details

Deze professionale Ballarini koekenpan is gemaakt van staal. Dit is niet roestvrij, maar door het gebruik zal deze vanzelf een beschermlaag tegen oxidatie vormen. De steel is ook van staal gemaakt en is voorzien van een hittebestendige hamerslag laklaag.

Deze koekenpan wordt ook wel een lyonnaiserpan genoemd. Dit heeft te maken met de vorm van de pan. De rand van de pan staat namelijk niet rechtop, maar loopt naar buiten toe uit. Dit zorgt ervoor dat je het gerecht zo uit de pan kunt schuiven of laten glijden zonder dat het in de hoek blijft hangen.

 

De Ballarini professionale koekenpannen zijn gemaakt uit 100% staal. Dankzij dit materiaal kunnen de pannen zeer hoge temperaturen aan zonder dat ze beschadigen. Bovendien worden vlees en vis door deze hoge temperaturen snel dichtgeschroeid waardoor er geen voedingsstoffen verloren gaan.

 

De pan heeft een antioxidatie bescherming. Om de professionale pannen van Ballarini mooi te houden, is het noodzakelijk om de pannen zorgvuldig schoon te maken. De pan is niet vaatwasmachinebestendig en mag ook niet weken in water, want dan kan hij gaan roesten.

 

Tips om de pan in topconditie te houden:

-Was de pan na gebruik af met water, gebruik geen zeep!

-Zet de pan kort op het vuur, zodat hij droog wordt.

-Smeer de pan in met olie en zet terug in de kast.

-Bak de pan zorgvuldig in (handleiding wordt bijgesloten).

 

De koekenpannen zijn vrij van chemicaliën en coatings als PFOA en PTFE. De pannen hebben een afwerking die gebaseerd is op natuurlijke was. Wanneer de pan veel wordt gebruikt, ontstaat een natuurlijke antiaanbaklaag en wordt het bakresultaat beter. Hoe donkerder de koekenpan wordt, hoe beter de antiaanbaklaag werkt.